UAS schadeherstel Erkend duurzaam


Volg ons ook op Facebook

UAS Utrecht

Meijewetering 19
3543 AA Utrecht (Leidsche Rijn)

E: utrecht@uas-schadeherstel.nl

T: (030) 241 11 22
F: (030) 241 12 06

Uw schadeherstelbedrijf in Utrecht

Absoluut vakwerk, daar krijgt u mee te maken als u uw auto voor herstelwerk bij UAS Utrecht brengt. Een eigentijds bedrijf dat duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Dat zich bekommert om het welzijn en de ontwikkeling van haar personeel. Een bedrijf dat vooroploopt in de toepassing van nieuwe technieken. En dat u helpt bij verzekeringskwesties. Kwaliteit staat op nummer één zodat er vier jaar garantie kan worden gegeven.

Erkend Duurzaam

UAS Utrecht is in elk bedrijfsonderdeel met duurzaamheid bezig. Het zit in materiaalkeuze, in hergebruik en in energiebeheer. Leasemaatschappijen en verzekeraars stellen tegenwoordig vaak dat je voldoet aan de duurzaamheidseisen. Wij zijn dubbel gecertificeerd Erkend Duurzaam en \\\"Duurzaam repareren\\\".

Samen kijken naar de ideale herstelmethode

UAS beschikt over de modernste hersteltechnieken. Zo hebben we apparatuur die vervangingen onnodig maakt. Zo kan UAS kunststof bumpers vaak perfect herstellen. Hetzelfde geldt voor kleine reparaties aan dashboards en bekleding. Bij vervanging maken we gebruik van de originele onderdelen. Voor oudere auto’s kunnen we in overleg gebruik maken van onderdelen uit het recyclingcircuit. Wij geven vier jaar garantie op alle gerepareerde carrosseriedelen. Ook als de fabrieksgarantie op de carrosserie (gerekend vanaf de datum van het schadeherstel) nog geldig is, wordt die garantietermijn - mocht men die verliezen of dreigen te verliezen - voor de herstelde delen integraal voortgezet. Bij UAS is altijd vervangend vervoer beschikbaar.


  • Tanja van de Hoef

    Vestigingsmanager