UAS schadeherstel Erkend duurzaam


Volg ons ook op Facebook

UAS Groningen

Malmoweg 4
9723 HP Groningen

E: groningen@uas-schadeherstel.nl

T: (050) 544 55 30
F: (050) 544 55 25

Autoschade in Groningen?

Schadeherstel regio Groningen, UAS Groningen biedt allround schadeherstel voor de regio Groningen. Wij herstellen autoschade en ruitschade aan personenauto’s en bedrijfsauto’s en we zijn Peugeot en Renault erkend schadeherstelbedrijf. UAS Groningen is onderdeel van Emil Frey Nederland en gespecialiseerd in de merken: BMW, MINI, Honda, Hyundai, Peugeot, Renault, Dacia en Opel. Wij repareren voor alle verzekeringsmaatschappijen en leasemaatschappijen.

Vakbekwaam

UAS Groningen beschikt over vakbekwaam, professioneel geschoold personeel, en de medewerkers zijn allen gediplomeerd en gecertificeerd met AST (autoschadetechniucus). UAS is aangesloten bij BOVAG en geeft vier jaar garantie op alle gerepareerde carrosseriedelen. Ook als de fabrieksgarantie op de carrosserie (gerekend vanaf de datum van het schadeherstel) nog geldig is, wordt die garantietermijn - mocht men die verliezen of dreigen te verliezen - voor de herstelde delen integraal voortgezet. Bij UAS is altijd vervangend vervoer beschikbaar. Zo blijft u dus gewoon mobiel!

Erkend Duurzaam & HIQURE

Al jaren is UAS Erkend Duurzaam gecertificeerd. Dit keurmerk van de Focwa en BOVAG geeft aan dat UAS duurzaam ondernemen in haar bedrijfsvoering heeft verankerd. Daarbij zijn we onlangs ook HIQURE gecertificeerd. HIQURE bevat aandachtspunten hoe om te gaan met vernieuwingen van de auto. Hierdoor is HIQURE uitermate geschikt om het schadeherstelbedrijf te ondersteunen in het veilig herstellen van moderne autos, die uitgerust zijn met steeds meer techniek. Het HIQURE certificaat vormt een mooie aanvulling op het al eerder behaalde Erkend Duurzaam certificaat. UAS laat hiermee zien dat zij volgens de meest recente eisen op gebied van techniek en milieu werken en kwalitatief hoogwaardig schadeherstel uitvoeren.

Uw zorg uit handen

Wij onderscheiden ons door onze professionele begeleiding van schademelden tot en met het afleveren van uw herstelde auto. Bij ons is altijd vervangend vervoer beschikbaar. Of wacht tot de schade hersteld is in onze prettige wachtruimte, met gratis WIFI. Bovendien bieden we u gratis schadetaxatie en gratis verhaalservice (lees hier meer over verhaalservice).

Helder over schadeherstel

We kijken graag samen met u wat de beste manier van herstel is. Zo kunnen we gebruik maken van alternatieve onderdelen waardoor u kosten kunt besparen op onderdelen. Dat gaat altijd in overleg met u. Tot slot willen we u graag wijzen op onze mooie score op gebied van klanttevredenheid. Heeft u autoschade, kom naar UAS Groningen!

  • Gunnar Stebis

    Vestigingsmanager