UAS schadeherstel Erkend duurzaam


Volg ons ook op Facebook

UAS Baarn

Saturnusweg 10
3741 GW Baarn

E: baarn@uas-schadeherstel.nl

T: (035) 541 40 40
F: (035) 542 34 13

Vakkundig schadeherstel in Baarn en omgeving.

Wij repareren voor alle verzekeringsmaatschappijen zoals Achmea, Schadegarant, Topherstel, Univé en vele andere. Twijfelt u of u met uw verzekering bij ons terecht kunt? Belt u ons gerust voor de mogelijkheden.
UAS Baarn is gelieerd aan Nefkens Peugeot, Emerpark Citroën, Hyundai Wittenberg en Honda De Bois. We beschikken over moderne uitleesapparatuur en professionele schadeherstellers.

Wij kiezen voor kwaliteit

We hebben diverse belangrijke keurmerken,zoals Erkend Duurzaam en we zijn aangesloten bij de Stichting Duurzaam Repareren om het schadeherstel met zo min mogelijk belasting voor het milieu te kunnen uitvoeren. Ook beschikken we over reparatietechnieken voor kunststoffen, waardoor we deze delen kunnen herstellen in plaats van vervangen. Ook dat levert winst op voor ons milieu. Tevens zijn wij aangesloten bij BOVAG. Wij geven vier jaar garantie op alle gerepareerde carrosseriedelen. Ook als de fabrieksgarantie op de carrosserie (gerekend vanaf de datum van het schadeherstel) nog geldig is, wordt die garantietermijn - mocht men die verliezen of dreigen te verliezen - voor de herstelde delen integraal voortgezet. Bij UAS is altijd vervangend vervoer beschikbaar. Zo blijft u dus gewoon mobiel!

Schade door een andere partij

Heeft u wel schade maar geen schuld en denkt de tegenpartij daar anders over? Dan kunt u gebruik maken van onze verhaalservice, daarmee proberen we kosteloos de schade op de tegenpartij te verhalen. UAS Baarn is gemakkelijk bereikbaar vanaf de snelweg; u vindt ons op de kruising van A1+A27 vlak bij Nijhof en wij beschikken over 1200 m2 afgesloten parkeerterrein; uw auto is veilig bij ons!

  • Ton van Dijk

    Vestigingsmanager