UAS schadeherstel Erkend duurzaam

Voor onze vestiging in EINDHOVEN zoeken wij een:

Voorbewerker / Spuiter UAS Eindhoven

Fulltime (40 uur)

Organisatie

UAS Eindhoven voert autoschadeherstelwerkzaamheden uit voor klanten van alle verzekeraars. Op de vestiging zorg jij samen met je collega's voor een vlotte afhandeling van de schadestroom door duurzaam en kwalitatief hoogwaardig schadeherstel. UAS is onderdeel van Emil Frey Nederland N.V. , één van de grootste Automotive dealerholdings van Nederland. UAS Eindhoven werkt dan ook veel samen met Nefkens Brabant, de grootste Peugeot dealer van het zuiden. Emil Frey Nederland is naast Nefkens Peugeot ook bekend van Ekris BWM & Mini, Pouw Volkswagen & Audi, Hyundai Wittenberg, Honda De Bois, Terwolde Renault & Dacia en Emerpark Citroën & DS.


Functiebeschrijving

Binnen onze vestiging vervult de voorbewerker/spuiter een essentiële rol. Daarom zoeken wij een flexibele, gemotiveerde persoon. Jouw werkzaamheden bestaan uit:

• Het zelfstandig voorbewerken van de te spuiten auto' s en onderdelen, zoals schuren, reinigen en afplakken.

• Het zelfstandig kleur bepalen van de te spuiten delen.

• Het zelfstandig spuiten van auto's en onderdelen.

• Het bijhouden en controleren van de spuitinventaris, waaronder het spuitgereedschap, de spuitcabine en voorraden zoals filters, lakken, schuurmiddelen, etc.

• Het in de grondverf spuiten van auto's en onderdelen.

• Het uitpakken van gespoten auto's en onderdelen.

• Het signaleren en doorgeven van eventueel meerwerk aan de leidinggevende.

• Zorgen voor orde en netheid in de werkplaatsafdeling, het onderhouden en schoonmaken van eigen gereedschap en werkplaatsgereedschap.


Functie-eisen

Voor de functie van voorbewerker/spuiter zoeken wij een proactieve en klantgerichte kandidaat. Je beschikt over een MBO-opleiding niveau 3 of je hebt aantoonbare werkervaring. Je steekt graag de handen uit de mouwen en je gaat creatief en oplossingsgericht te werk. Je staat altijd op voor nieuwe methodes, volgt graag trainingen en werk je graag in teamverband.


Ons aanbod

Wij bieden jou de cultuur van een professionele regionale schadeketen in een internationaal sterke organisatie. Wij vinden het belangrijk om onze medewerkers de kansen te bieden op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Daarbij bieden wij jou een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij hebben een team van professionals die onze klanten begrijpen.


Solliciteren


Ben jij de persoon die wij zoeken en spreekt zowel de functie als het bedrijf je aan? Stuur dan je motivatie met CV naar Helga Beerten, h.beerten@uas-schadeherstel.nl Voor meer informatie en vragen over de functie kun je bellen met 040-2122565.
Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.