UAS schadeherstel Erkend duurzaam

Voor onze vestiging in Utrecht zoeken wij een:

Plaatwerker UAS Utrecht

Fulltime (40 uur)

Organisatie

UAS Utrecht voert autoschadeherstelwerkzaamheden uit voor alle verzekeraars. Op de vestiging zorg jij samen met je collega's voor een vlotte afhandeling van de schadestroom door duurzaam en kwalitatief hoogwaardig schadeherstel. UAS Schadeherstel is onderdeel van Emil Frey Nederland N.V. , één van de grootste Automotive dealerholdings van Nederland. Emil Frey is naast Nefkens Peugeot ook bekend van Ekris BWM & Mini, Pouw Volkswagen & Audi, Hyundai Wittenberg, Honda De Bois, Terwolde Renault & Dacia en Emerpark Citroën & DS.


Functiebeschrijving

Als plaatwerker voer je zelfstandig alle voorkomende carrosserie- en plaatwerkzaamheden uit. Dit omvat mede het herstellen en vernieuwen van plaatdelen, het richten van carrosserieën en het meten en uitlijnen van carrosserieën. Je werkt volgens de richtlijnen en specificaties van de fabrikant en/of technische werkinstructies. Hierbij maak je gebruik van de moderne reparatiemethodieken. Dé- en montagewerkzaamheden maken uiteraard ook deel uit van je werkzaamheden.

Tot de werkzaamheden behoren ook:

- Het signaleren en doorgeven van eventueel meerwerk aan de leidinggevende.

- Het signaleren en doorgeven van te bestellen onderdelen aan de Calculator/ leidinggevende.

- Het repareren en vervangen van ruiten.

- Het verbeteren en in stand houden van het kwaliteitsborgingsysteem volgens BOVAG normen.

- Zorgen voor orde en netheid in de werkplaatsafdeling, het onderhouden en het schoonmaken van eigen gereedschap en werkplaatsgereedschap.


Functie-eisen

MBO diploma autoschadehersteller, niveau 3 of vergelijkbaar en ervaring in het vakgebied.

En daarnaast:

- Bereid om aanvullende vak diploma's te halen

- Aantoonbare ervaring met het herstellen van autoschades

- In teamverband kunnen werken

- Flexibel, geen 8-5 mentaliteit

- Het hebben van een AST diploma (of modules) is een pré


Ons aanbod

Wij bieden je een veelzijdige baan in een groeiende en gezonde organisatie met een prettige werksfeer. Je kunt bij ons rekenen op een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden. De meest waardevolle: de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen door het volgen van trainingen en opleidingen.


Solliciteren


Ben jij de persoon die wij zoeken en spreekt zowel de functie als het bedrijf je aan? Stuur dan je motivatie met CV naar Tanja van de Hoef, tanja.vandehoef@uas-schadeherstel.nl Voor meer informatie en vragen over de functie kun je bellen met 030-2411122.
Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.