UAS schadeherstel Erkend duurzaam

Voor onze vestiging in Apeldoorn zoeken wij een:

Schademanager / calculator

Fulltime (40 uur)

Organisatie

UAS Apeldoorn voert autoschadeherstelwerkzaamheden uit voor alle verzekeraars en is nauw verbonden met Pouw Automotive, de dealer van Volkswagen, Audi, SEAT en Skoda, in de regio Zwolle, Apeldoorn en Deventer. UAS Schadeherstel maakt deel uit van Emil Frey Nederland NV, één van de grootste Automotive retailers van Nederland. Toch kenmerkt de vestiging in Apeldoorn zich door haar regionale karakter en lokale betrokkenheid. Je maakt onderdeel uit van een team van 15 enthousiaste schadeherstelmedewerkers. Samen vormen jullie een sterk team met passie voor het werk en onze organisatie.


Functiebeschrijving

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het opnemen, calculeren en afhandelen van auto-schades. Als je alle benodigde informatie hebt verzameld, werk je de order volledig uit en bestel je de materialen. Je staat zowel klanten als schade-experts met een glimlach te woord en zorgt ervoor dat het voertuig op een correcte manier wordt afgeleverd.


Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een collega die streeft naar perfectie en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel heeft staan. Je werkt net zo makkelijk zelfstandig als dat je in teamverband functioneert. Je bent in het bezit van tenminste:

• een afgeronde opleiding op mbo-niveau;

• enkele jaren aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie;

• ervaring met Audatex/ Qapter / Commerce delta (Delta W) is een pré;

• goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;

• een klantvriendelijke instelling.


Ons aanbod

Wij bieden je een veelzijdige baan in een groeiende en gezonde organisatie met een prettige werksfeer. Je kunt bij ons rekenen op een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden. De meest waardevolle: de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen door het volgen van trainingen en opleidingen. Het betreft een fulltime functie.


Solliciteren

Ben jij de persoon die wij zoeken en spreekt zowel de functie als het bedrijf je aan? Stuur dan je motivatie met CV naar Uas-autoschade, e-mail : monique.plat@uas-schadeherstel.nl. Voor meer informatie en vragen over de functie kun je bellen met 06-51833901