UAS schadeherstel Erkend duurzaam

Voor onze vestiging in Apeldoorn zoeken wij een:

Voorbewerker UAS Apeldoorn

Fulltime (40 uur)

Organisatie

UAS Apeldoorn voert autoschadeherstelwerkzaamheden uit voor alle verzekeraars. Op de vestiging zorg jij samen met je collega's voor een vlotte afhandeling van de schadestroom door duurzaam en kwalitatief hoogwaardig schadeherstel. UAS Schadeherstel is onderdeel van Emil Frey Nederland N.V. , één van de grootste Automotive dealerholdings van Nederland. Emil Frey is naast Nefkens Peugeot ook bekend van Ekris BWM & Mini, Pouw Volkswagen & Audi, Hyundai Wittenberg, Honda De Bois, Terwolde Renault & Dacia en Emerpark Citroën & DS.


Functiebeschrijving
  • Het zelfstandig voorbewerken van de te spuiten auto' s en onderdelen, zoals schuren, reinigen en afplakken.
  • Het bijhouden en controleren van de spuitinventaris, waaronder het spuitgereedschap, de spuitcabine en voorraden zoals filters, lakken, schuurmiddelen, etc.
  • Het in de grondverf spuiten van auto's en onderdelen.
  • Het uitpakken van gespoten auto's en onderdelen.
  • Het signaleren en doorgeven van eventueel meerwerk aan de leidinggevende.
  • Zorgen voor orde en netheid in de werkplaatsafdeling, het onderhouden en schoonmaken van eigen gereedschap en werkplaatsgereedschap.

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een collega die streeft naar perfectie en die klantvriendelijkheid hoog in het vaandel heeft staan. Je bent in het bezit van tenminste:

- een opleiding op mbo-niveau, niveau 2 of 3

- aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie;

- een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;

- je bent woonachtig in de omgeving van Apeldoorn;

- je kan goed zelfstandig werken en stelt de juiste prioritieten, ook werk je goed in teamverband;

- je bent bereid om eventueel aanvullende opleidingen / trainingen te volgen in je vakgebied


Ons aanbod

Wij bieden je een veelzijdige baan in een groeiende en zeer gezonde organisatie met een prettige werksfeer. Je kunt bij ons rekenen op een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden. De meest waardevolle: de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen door het volgen van trainingen en opleidingen.


Solliciteren

Ben jij de persoon die wij zoeken en spreekt zowel de functie als het bedrijf je aan? Stuur dan je motivatie met CV naar Karst Altena, Uas-autoschade, e-mail : karst.altena@uas-schadeherstel.nl. Voor meer informatie en vragen over de functie kun je bellen met 055 5395372