UAS schadeherstel Erkend duurzaam

Voor onze vestiging in Eindhoven zoeken wij een:

Schade Calculator UAS Eindhoven

Fulltime (40 uur)

Organisatie

UAS Eindhoven voert autoschadeherstelwerkzaamheden uit voor alle verzekeraars en is nauw verbonden met Nefkens Brabant, de grootste Peugeot dealer van het zuiden. UAS Schadeherstel maakt deel uit van Emil Frey Nederland NV, één van de grootste Automotive retailers van Nederland. Toch kenmerkt de vestiging in Eindhoven zich door haar regionale karakter en lokale betrokkenheid. Je maakt onderdeel uit van een team van 15 enthousiaste schadeherstelmedewerkers. Samen vormen jullie een sterk team met passie voor het werk en onze organisatie.


Functiebeschrijving

Wij zijn op zoek naar een collega die streeft naar perfectie en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel heeft staan. Je werkt net zo makkelijk zelfstandig als dat je in teamverband functioneert.


Functie-eisen

Je bent in het bezit van tenminste:

• een afgeronde opleiding op mbo-niveau;

• enkele jaren aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie;

• ervaring met Audatex/ Qapter / Commerce delta (Delta W) is een pré;

• uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;

• je bent woonachtig in de omgeving van Eindhoven.


Ons aanbod

Wij bieden je een veelzijdige baan in een groeiende en gezonde organisatie met een prettige werksfeer. Je kunt bij ons rekenen op een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden. De meest waardevolle: de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen door het volgen van trainingen en opleidingen. Het betreft een functie voor 40 uur per week, 32 uur is eventueel bespreekbaar.


Solliciteren

Ben jij de persoon die wij zoeken en spreekt zowel de functie als het bedrijf je aan? Stuur dan je motivatie met CV naar Helga Beerten, Uas-autoschade, e-mail : . Voor meer informatie en vragen over de functie kun je bellen met 0318-581310