UAS schadeherstel Erkend duurzaam


Volg ons ook op Facebook

UAS Zwolle gecertificeerd als Opel Erkend Schadehersteller

Terug naar het overzicht

Met het behalen van de certificering ‘Opel Erkend Schadeherstel’ voldoet schadeherstelbedrijf UAS Zwolle aan de strenge eisen van Opel. UAS Schadeherstel is daarnaast gecertificeerd als Erkend Schadehersteller van oa. BMW, Dacia, Hyundai, Honda, MINI, Renault en Peugeot. Tevens voldoet UAS aan de normen van het specialistisch label ‘Schadeherstelmeester’.

UAS Zwolle is uitgerust met de meest geavanceerde apparatuur om elk schadeherstel aan uw Opel volgens de fabrieksvoorschriften uit te voeren. Hierdoor verkrijgt u het beste resultaat: niet alleen wat betreft uiterlijk, maar ook qua veiligheid.

Opel Erkend Schadeherstel staat voor gebruik van originele onderdelen, behoud van de fabriekscarrosseriegarantie en merkgarantie op de uitgevoerde reparatie. Daarmee weet u zeker dat uw auto perfect hersteld wordt afgeleverd. En dat geldt bij zowel grote schades als kleine. U kunt bij ons terecht voor bijvoorbeeld herstel van steenslag, brandgaten in de bekleding, verwijdering van nare rooklucht en bumper- en velgherstel.

Ook neemt UAS Schadeherstel u tijdens het schadeherstel alle rompslomp uit handen. We zorgen voor directe afhandeling van de schade met uw verzekeraar. Verder staat er voor de Opel-rijder altijd een vervangende Opel klaar.

Kortom: bij UAS Zwolle bent u aan het juiste adres voor een uitstekend en totaal verzorgd herstel van uw Opel!

 

Terug naar het overzicht