UAS schadeherstel Erkend duurzaam


Volg ons ook op Facebook

UAS Schadebedrijf Eindhoven wint Alphabet A+ Award

Terug naar het overzicht

Van de schadepartners heeft UAS Eindhoven de hoogste score behaald in het eerste kwartaal van 2016. Klanten benoemen het proactief communiceren met de klant van UAS Eindhoven - ook tijdens het schadeherstel - meermaals als zeer positief.

Onze vestiging UAS Eindhoven won vorige week de Alphabet A+ Award. Leasemaatschappij Alphabet reikte deze uit aan het UAS schadebedrijf met de hoogste klanttevredenheid. UAS Eindhoven mag zich de trotse winnaar noemen.

UAS doet er alles aan om de klant de beste dienstverlening te bieden. Uiteraard hopen we daarmee de volgende Alphabet A+ Award ook binnen te slepen!

Hoge klanttevredenheid Alphabet

Alphabet is uitgeroepen tot beste leasemaatschappij van 2015-2016. De maatschappij staat garant voor hoge klanttevredenheid. Uiteraard speelt de service vanuit de schadepartners hierbij een zeer belangrijke rol. Daarvoor is de klantervaring een prominente toetssteen. Alphabet ziet dat er grote verschillen zijn in de beoordeling van schadebedrijven. Daarom beloonde de leasemaatschappij nu het best presenterende schadebedrijf met een Alphabet A+ Award.

Net Promotor Score

Alphabet meet de klanttevredenheid met de Net Promotor Score (NPS). Deze score geeft aan in hoeverre een klant het desbetreffende bedrijf zou aanbevelen. Uit NPS-onderzoek blijkt dat klanten zaken als goede en tijdige communicatie, het schoonmaken van hun auto en gebruikersgemak als zeer belangrijk ervaren. Alphabet houdt de dienstverlening van partners nauwgezet in de gaten. De leasemaatschappij zorgt voor voortdurende optimalisatie van het afhandelingsproces van schades. Dit alles om de klant het echte “red carpet”-gevoel te geven.

Volgende Alphabet A+ Award

Alphabet heeft dit keer de beste UAS-er binnen de UAS schadebedrijven gekozen. In het vervolg kiest Alphabet het beste schadebedrijf van Nederland uit ongeveer 140 schadebedrijven. Daarvoor wordt elk kwartaal de hoogste NPS-score bepaald.

Terug naar het overzicht