UAS schadeherstel Erkend duurzaam


Volg ons ook op Facebook

UAS genomineerd voor "Beste Schadeketen 2016"

Terug naar het overzicht

De UAS schadeherstelbedrijven zijn in de race voor de titel Beste Autoschadeketen 2016. UAS neemt het op tegen AAS, ABS Autoherstel, ASN, Autoschadehuis en Care.

Of UAS de titel in de wacht sleept, zal blijken op 22 maart, tijdens het Automotive Insiders-evenement ‘Disruptie en Innovatie in de Schadesector’. Behalve de Beste Autoschadeketen worden die dag ook het Beste Landelijke Autoschadebedrijf en de twaalf winnende regionale autoschadebedrijven bekend gemaakt.

De awards zijn een initiatief van kennis- en netwerkplatform Automotive Insiders en de onafhankelijke reviewwebsite Opiness. Doel is helder te krijgen welke criteria de consument hanteert bij zijn oordeel over een schadeherstelbedrijf. Anno 2016 gebruikt zeventig procent van de consumenten reviews op internet om de ervaringen van anderen te lezen. Inmiddels hebben ruim 25.000 klanten hun commentaar geplaatst bij autoschadebedrijven en Opiness. Ook bijdragen via het schade-offerteplatform Fixico zijn meegenomen. De laatste mogelijkheid voor klanten om een mening te posten is op 7 maart.

Tijdens het event op 22 maart zal Opiness een analyse presenteren over wat klanten in hun reviews schrijven. 

Terug naar het overzicht