UAS schadeherstel Erkend duurzaam


Volg ons ook op Facebook

UAS genomineerd door Noordlease

Terug naar het overzicht

UAS Schadeherstel is door Noordlease genomineerd voor de titel “Leverancier van het jaar 2014”.

Met deze nominatie bewijst UAS dat zij een betrouwbare partner is van Noordlease. Leveranciers spelen een belangrijke rol in de dienstverlening van Noordlease. Elk kwartaal selecteert Noordlease één leverancier die zich heeft weten te onderscheiden van anderen. In het derde kwartaal is dat UAS; de derde genomineerde voor de titel Leverancier van het jaar 2014.

UAS Schadeherstel is al jarenlang een partner van Noordlease voor het herstel van autoschades en repareert een groot aantal schades voor Noordlease. Het goede contact tussen medewerkers zorgt voor een constructieve samenwerking. Voor beide partijen is het doel helder: samen werken aan continue verbeteringen om klanten nog beter van dienst te zijn.

Uit klanttevredenheidsonderzoeken van Noordlease is gebleken dat klanten en berijders zeer tevreden zijn over de kwaliteit en de service van UAS Schadeherstel. Dit samen met een verantwoorde beheersing van de financiële schadelast maakt dat UAS Schadeherstel volgens Noordlease een terecht genomineerde is.

“UAS is uitgegroeid tot een leverancier waarop we kunnen vertrouwen. Kortom, een terechte nominatie voor Leverancier van het Jaar 2014”, aldus Noordlease. Begin 2015 wordt bekend gemaakt wie zich ”Leverancier van het jaar 2014” van Noordlease noemen.

 

Terug naar het overzicht