UAS schadeherstel Erkend duurzaam


Volg ons ook op Facebook

UAS Eindhoven wint Femme Tech Inspiratie Award

Terug naar het overzicht

UAS Eindhoven heeft deze week de Femme Tech Inspiratie Award gewonnen.De award is een prijs voor het bedrijf dat het beste in staat is vrouwen te werven, boeien en binden en daarmee een inspiratie is voor andere bedrijven.

Dominique Ebbing (links op de foto), receptioniste van UAS Eindhoven nam de prijs in ontvangst.

De uitreiking van de Femme Tech awards wordt georganiseerd door TechniekTalent.nu, een uniek samenwerkingsverband tussen bedrijfsleven, opleidingsfondsen, koepelorganisaties en scholen.

Met dit evenement  voor en over vrouwen wil TechniekTalent.nu het belang van vrouwen op de werkvloer benadrukken. 

Motivatie jury:
De reden voor de jury om UAS Schadeherstel als winnaar te kiezen is gelegen in het feit dat dit bedrijf aan essentiële randvoorwaarden voldoet om een goed werkgever te zijn voor vrouwen in technische functies. UAS Schadeherstel heeft een bevlogen, ambitieuze bedrijfsleider die vrouwen graag een kans geeft in haar bedrijf, flexibele werktijden biedt, functioneringsgesprekken voert en aandacht besteed aan het opleiden van medewerkers. De prijs is bedoeld als aanmoediging om als ambassadeur naar buiten te treden en aan de weg te timmeren voor meer vrouwen in de branche.
 
Femme Tech Awards

Er zijn in totaal 30 bedrijven voorgedragen voor de Awards. Elke aanmelding is zorgvuldig bekeken en dit heeft  uiteindelijk geleid tot een lijst van 15 genomineerden voor de reguliere alsmede de Inspiratie Awards. De genomineerden zijn vervolgens onder andere beoordeeld op het aantrekken van vrouwen, het benoemen van vrouwelijke werknemers op technische en leidinggevende functies en de deelname aan voorlichtingsactiviteiten om meiden en vrouwen te boeien voor techniek. UAS Schadeherstel is als één van de winnaars op de Femme Tech Dag gehuldigd. Met dit evenement voor en over vrouwen wil TechniekTalent.nu, het samenwerkingsverband van acht technische branches, het belang van vrouwen op de werkvloer benadrukken. Ruim 300 vakvrouwen waren op de tweede Femme Tech dag aanwezig.
 

Kijk hier voor een filmpje.

 

Terug naar het overzicht