UAS schadeherstel Erkend duurzaam


Volg ons ook op Facebook

UAS - leverancier van het jaar!

Terug naar het overzicht

UAS Schadeherstel is door Noordlease verkozen tot leverancier van het jaar! Noordlease heeft een uitstekende samenwerking met zijn leveranciers maar sommige leveranciers doen het nét iets beter dan anderen.

Deze verkiezing ‘’Leverancier van het jaar’’ wordt door Noordlease sinds 2012 jaarlijks georganiseerd.

Zeer proactief
UAS Schadeherstel heeft bewezen een zeer proactieve en meedenkende partner voor Noordlease te zijn. Snel schakelen is geen probleem bij het schadeherstelbedrijf en uit klanttevredenheidsonderzoeken van Noordlease is gebleken dat klanten en berijders zeer tevreden zijn over de kwaliteit en de service.  

Ruim 96% is tevreden
Ruim 96% zegt tevreden te zijn over de afwikkeling van de schade door het schadebedrijf, 98% zegt tevreden te zijn over de kwaliteit van het schadeherstel. Kernwoorden die we vaak terug zien komen zijn: "top geregeld, goede service, praktisch, goed, professioneel en super geregeld". 

Een samenwerking langer dan 10 jaar
De samenwerking bestaat al meer dan 10 jaar. In 2014 waren we ook al genomineerd voor leverancier van het jaar. Noordlease schrijft in haar persbericht de afgelopen jaren de relatie als zeer positief te hebben ervaren.

Tijdens een gezellige avond, waarbij alle genomineerden aanwezig waren, kregen we van Noordlease de Award ‘’Leverancier van het jaar 2017’’ overhandigd door Mark Feddes, Operationeel Directeur (COO) van Noordlease.

Terug naar het overzicht