UAS schadeherstel Erkend duurzaam


Volg ons ook op Facebook

Primeur in Nederland: UAS Officieel Erkend Duurzaam

Terug naar het overzicht

Een opvallende primeur voor de schadeherstelbranche, waar BOVAG het certificaat Erkend Duurzaam (ED) heeft uitgereikt aan UAS Schadeherstel. Het bedrijf met vestigingen in Baarn, Doorn, Eindhoven, Groningen, Utrecht en Zwolle is hiermee het eerste schadeherstelbedrijf in Nederland dat in bezit is van dit certificaat.

Vanzelfsprekend is UAS verheugd over het behalen van het certificaat Erkend Duurzaam. Het certificaat mag gezien worden als bewijs dat alle vestigingen duurzaamheid volledig hebben geïntegreerd in alle facetten van de bedrijfsvoering. Extra bijzonder is het feit dat UAS Schadeherstel deze certificering als eerste schadeherstelbedrijf heeft behaald.

Het certificaat Erkend Duurzaam voor schadeherstelbedrijven kwam tot stand door een samenwerking tussen de BOVAG en het Instituut voor Duurzame Mobiliteit (IvDM). Samen ontwikkelden beide partijen op basis van het bestaande Erkend Duurzaam programma een aangepaste versie voor schadeherstelbedrijven. Bij UAS Schadeherstel is de noodzakelijke audit inmiddels uitgevoerd, en met succes afgerond. UAS Schadeherstel loopt hiermee voorop binnen de eigen branche.

Terug naar het overzicht