UAS schadeherstel Erkend duurzaam


Volg ons ook op Facebook

Partners

 

UAS werkt samen met een groot aantal partners, verzekerings- en leasemaatschappijen. Die vindt u hieronder. Vraag uw UAS vestiging voor meer informatie en de voorwaarden die voor u van toepassing zijn.

Schade Garant

Schadegarant

UAS is aangesloten bij Schadegarant, wat betekent dat onze klanten recht hebben op Focwa Garantie. Deze vorm van garantie is te vergelijken met merkgarantie, zij het dat de garantie niet door de autofabrikant, maar door de brancheorganisatie van autoschadeherstelbedrijven verleend wordt.

Topherstel

Topherstel

Topherstel is een samenwerkingsverband tussen een aantal Nederlandse verzekeringsmaatschappijen en groot aantal autoschadeherstelbedrijven. Het doel van deze samenwerking is het verhogen van de servicegraad voor verzekerden bij schadeafhandeling en het beperken van de schadelast.

Univé

Univé

Univé is één van de grootste verzekeraars van Nederland. Univé is een coöperatieve vereniging die zonder winstoogmerk werkt. UAS behoort tot de partijen die geselecteerd zijn door Univé voor het herstellen van autoschade van Univé klanten.

Univé

Achmea

Achmea Schadeservice is onderdeel van Achmea. In Nederland vallen hieronder Avéro Achmea, Centraal Beheer Achmea, Interpolis, en FBTO. UAS behoort tot één van de geslecteerde schadeherstelbedrijven welke mogen repareren voor klanten van Achmea Schadeservice.

Aegon

Aegon

AEGON Nederland is de Nederlandse werkmaatschappij van de beursgenoteerde AEGON N.V. Aegon biedt een breed assortiment aan diensten, zoals collectieve en individuele pensioenen, levensverzekeringen, vermogensbeheer, schadeverzekeringen, hypotheken, sparen en beleggen. UAS Schadeherstel maakt deel uit van het AEGON Schade Service netwerk.

Erkendduurzaam

Erkend Duurzaam

Het Erkend Duurzaam programma is een label van de gehele mobiliteitsbranche, bestaande uit de brancheverenigingen BOVAG, FOCWA Schadeherstel, RAI Vereniging en STIBA. De branche heeft ervoor gekozen duurzaamheid onder één paraplu verder inhoud en vorm te geven. Het Instituut voor Duurzame Mobiliteit (IvDM) voert het Erkend Duurzaam programma in opdracht van de branchepartijen uit.

Stichting Duurzaam Repareren

De stichting Duurzaam Repareren heeft als missie het zichtbaar maken van autobedrijven die na objectieve weging als “milieuvriendelijk’ kunnen worden geduid. Hiermee een belangrijke bijdrage te leveren aan het milieuvriendelijk repareren en onderhouden, in de meest brede zin,  van motorvoertuigen.

Instituut voor Duurzame Mobiliteit

Instituut voor Duurzame Mobiliteit

Het IvDM (Instituut voor Duurzame Mobiliteit) werkt samen met de mobiliteitssector aan een duurzame toekomst. Als kennisinstituut voor duurzame mobiliteit wil IvDM namens haar partners aanjager zijn van duurzaamheid richting de professionals in de mobiliteitsbranche. 

Generali

Generali

Generali is al meer dan 140 jaar actief op de Nederlandse markt. Generali biedt verzekeringen voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Wereldwijd is de Generali Group een van de grootste verzekeraars.

Alphabet

Alphabet is specialist op het gebied van zakelijke mobiliteit en beheert in Nederland ruim 80.000 leaseauto’s en bedrijfswagens op de weg met 450 medewerkers. Een belangrijk uitgangspunt in onze dienstverlening is om de mobiliteitsoplossing zo optimaal mogelijk te laten aansluiten op uw mobiliteitsvragen.

MKB Lease

MKB Lease

U wilt samenwerken met een leasemaatschappij die naar u luistert, u persoonlijk adviseert en aandacht geeft. Die werk uit handen neemt zodat u zich kunt concentreren op uw core business. MKB Lease heeft de leasekennis en middelen om u hierin te ondersteunen. En dat niet alleen. Wij zorgen er ook voor dat u precies weet waar u aan toe bent. Dat is waar ‘altijd duidelijk’ voor staat.

Hitach Capital Mobility

Hitachi Capital Mobility

Bij Hitachi Capital Mobility zorgen wij ervoor dat u zich onbekommerd kunt verplaatsen, waar naartoe u ook maar wilt. Om anderen te ontmoeten. Nieuwe dingen te ontdekken. Onafhankelijk, zorgeloos en vrij. Wij geven u de bewegingsvrijheid die u telkens verder brengt. Met eigentijdse oplossingen regelen we tot in de puntjes wat u nodig hebt. Dat doen we met plezier en met hart voor de wereld van morgen. No-nonsense, praktisch en zonder poeha. Nu en in de toekomst. Elke dag weer.