UAS schadeherstel Erkend duurzaam


Volg ons ook op Facebook

Partners

 

UAS werkt samen met een groot aantal partners, verzekerings- en leasemaatschappijen. Die vindt u hieronder. Vraag uw UAS vestiging voor meer informatie en de voorwaarden die voor u van toepassing zijn.

Schade Garant

Schadegarant

UAS is aangesloten bij Schadegarant, wat betekent dat onze klanten recht hebben op Focwa Garantie. Deze vorm van garantie is te vergelijken met merkgarantie, zij het dat de garantie niet door de autofabrikant, maar door de brancheorganisatie van autoschadeherstelbedrijven verleend wordt.

Topherstel

Topherstel

Topherstel is een samenwerkingsverband tussen een aantal Nederlandse verzekeringsmaatschappijen en groot aantal autoschadeherstelbedrijven. Het doel van deze samenwerking is het verhogen van de servicegraad voor verzekerden bij schadeafhandeling en het beperken van de schadelast.

Univé

Univé

Univé is één van de grootste verzekeraars van Nederland. Univé is een coöperatieve vereniging die zonder winstoogmerk werkt. UAS behoort tot de partijen die geselecteerd zijn door Univé voor het herstellen van autoschade van Univé klanten.

Univé

Achmea

Achmea Schadeservice is onderdeel van Achmea. In Nederland vallen hieronder Avéro Achmea, Centraal Beheer Achmea, Interpolis, en FBTO. UAS behoort tot één van de geslecteerde schadeherstelbedrijven welke mogen repareren voor klanten van Achmea Schadeservice.

Aegon

Aegon

AEGON Nederland is de Nederlandse werkmaatschappij van de beursgenoteerde AEGON N.V. Aegon biedt een breed assortiment aan diensten, zoals collectieve en individuele pensioenen, levensverzekeringen, vermogensbeheer, schadeverzekeringen, hypotheken, sparen en beleggen. UAS Schadeherstel maakt deel uit van het AEGON Schade Service netwerk.

Erkendduurzaam

Erkend Duurzaam

Het Erkend Duurzaam programma is een label van de gehele mobiliteitsbranche, bestaande uit de brancheverenigingen BOVAG, FOCWA Schadeherstel, RAI Vereniging en STIBA. De branche heeft ervoor gekozen duurzaamheid onder één paraplu verder inhoud en vorm te geven. Het Instituut voor Duurzame Mobiliteit (IvDM) voert het Erkend Duurzaam programma in opdracht van de branchepartijen uit.

Stichting Duurzaam Repareren

De stichting Duurzaam Repareren heeft als missie het zichtbaar maken van autobedrijven die na objectieve weging als “milieuvriendelijk’ kunnen worden geduid. Hiermee een belangrijke bijdrage te leveren aan het milieuvriendelijk repareren en onderhouden, in de meest brede zin,  van motorvoertuigen.

Instituut voor Duurzame Mobiliteit

Instituut voor Duurzame Mobiliteit

Het IvDM (Instituut voor Duurzame Mobiliteit) werkt samen met de mobiliteitssector aan een duurzame toekomst. Als kennisinstituut voor duurzame mobiliteit wil IvDM namens haar partners aanjager zijn van duurzaamheid richting de professionals in de mobiliteitsbranche. 

Generali

Generali

Generali is al meer dan 140 jaar actief op de Nederlandse markt. Generali biedt verzekeringen voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Wereldwijd is de Generali Group een van de grootste verzekeraars.