UAS schadeherstel Erkend duurzaam


Volg ons ook op Facebook

Over UAS uw autoschadebedrijf

Professioneel autoschadebedrijf

Een ongeluk zit in een klein hoekje en helaas kan het iedereen overkomen. Dan is het goed om te weten dat u altijd terecht kunt bij één van onze UAS autoschadebedrijven. Deze Universele autoschadebedrijven werken met de modernste apparatuur en verzorgen het totale traject van expertise, reparatie en spuiten tot financiële afwikkeling.Alle UAS schadeherstelbedrijven voldoen volledig aan de eisen van alle verzekerings- en leasemaatschappijen.

De UAS plaatwerkers en spuiters werken volgens de strengste richtlijnen van zowel overheid als autofabrikanten. Er wordt zoveen mogelijk gebruik gemaakt van originele onderdelen en carrosseriedelen. Vanzelfsprekend heeft u 4 jaar garantie op de herstelde schade bij een UAS autoschadebedrijf.

Autoschade kunt u melden bij één van de UAS vestigingen, maar ook online.

Bent u niet in de buurt van een UAS vestiging? Dan kunt u uw auto ook inleveren bij de dichtstbijzijnde vestiging van een van onze dealerbedrijven. Wij zorgen voor gratis transport naar ons autoschade herstel bedrijf en bovendien krijgt u van ons gratis vervangend vervoer. Kijk hier waar u uw auto kunt inleveren.