UAS schadeherstel Erkend duurzaam


Volg ons ook op Facebook

Mobiel schadeherstel

Om het u gemakkelijk te maken, hoeft u voor kleine schades niet altijd meer naar UAS te komen. Met UAS Mobiel Schadeherstel wordt uw auto op elke gewenste locatie hersteld. Zo kunnen particuliere klanten, fleetowners, wagenparkbeheerders van personen- en bedrijfswagens een beroep doen op deze mobiele schadeherstelservice. Het bespaart u kostbare tijd en de kleinere reparaties kunnen uitstekend buiten de professionele schadeherstelwerkplaats worden uitgevoerd.

Wanneer mobiel schadeherstel?

Waarvoor kunt u Mobiel Schadeherstel inroepen?

• Steenslag reparaties
Het gebeurt iedereen wel eens, losse (asfalt) steentjes die uw lak beschadigen. Meestal is de schade klein maar deze kan wel tot grote ergernis leiden. Met een simpele ingreep is uw lak weer als nieuw en zijn de steenslagsporen als sneeuw voor de zon verdwenen.

• Bumper reparaties
Kleine schades aan uw bumper worden met UAS Mobiel Schadeherstel vakkundig verholpen. UAS houdt daarbij de kleur en structuur van uw (kunststof) bumper nauwlettend in de gaten. Ook dorpellijsten, portierlijsten en daklijsten kunnen met deze techniek gerepareerd worden.

• Bekleding reparaties
Krassen op uw lederen bekleding? Brandgaatjes in de stoffen bekleding? Een telefoontje naar UAS Mobiel Schadeherstel en wij komen het verhelpen.

• Spot reparaties
Kleine, storende lakbeschadigingen zoals krassen van scherpe voorwerpen komen in aanmerking voor UAS Mobiel Schadeherstel. Omdat het reparatie oppervlak gering is, kunnen we dit prima op locatie verhelpen.

• Dashboard reparaties
Beschadigingen op het dashboard of de kunststof panelen in de auto maken we weer als nieuw.

• Velgen reparaties
Stoepranden zijn de grootste vijand van uw velgen. Een kleine beschadiging is zo gemaakt. UAS Mobiel Schadeherstel kan deze vervelende kleine schades vakkundig herstellen.

• Ruitreparaties en andere reparaties
Een sterretje in uw ruit kan snel uitgroeien tot een onherstelbare scheur. Rijd hier niet te lang mee door, maar bel UAS Mobiel Schadeherstel en we komen dit snel en voordelig repareren.

• Uitdeuken zonder spuiten
Deze techniek, ook wel restylen genoemd, wordt toegepast om lichte schade te herstellen zonder dat daarbij de originele lak wordt aangetast. Het is gemiddeld 50 tot 75 procent goedkoper dan spuiten en plamuren. U kunt denken aan parkeerschade, vandalisme, hagelschade en soortgelijke deuken. Dit vergt een specialistische behandeling, waarvoor onze mobiel schadehersteller uitstekend geschoold is.

Om u een impressie te geven van UAS Mobiel Schadeherstel, vindt u hier een filmpje.

Voor meer informatie kunt u bellen met Arjan Verbeek, tel nr 030-692 80 45 of stuur een email naar mobiel@uas-schadeherstel.nl