UAS schadeherstel Erkend duurzaam


Volg ons ook op Facebook

Corona maatregelen en UAS service

Terug naar het overzicht

Nu ook Nederland volop getroffen is door het Coronavirus, begrijpen wij volledig dat u misschien aarzelt om één van onze locaties te bezoeken. Voorlopig blijven onze locaties open.

Wij hebben voldoende onderdelen op voorraad om reparatie aan uw auto uit te voeren en de schade te herstellen. U kunt gerust een afspraak maken. 

Voorzorgsmaatregelen

Wij kunnen u verzekeren dat UAS alle mogelijke voorzorgsmaatregelen heeft genomen om uw gezondheid en die van uw dierbaren te beschermen. Graag lichten we toe welke stappen wij genomen hebben. UAS volgt de richtlijnen van het RIVM en de GGD en past de huidige maatregelen aan als er nieuwe updates komen.

Dit houdt onder andere in dat:

  • we contactloos begroeten en zowel onderling als met u 1,5 meter afstand bewaren
  • we op al onze locaties extra aandacht hebben voor het naleven van de hygiëneprocedures (denk hierbij bijvoorbeeld aan het extra schoonmaken van de balies, pinapparaten, deurklinken etc.)
  • we alle voorzorgsmaatregelen in acht nemen als we aan uw auto werken door te werken met stuur- en stoelhoezen en desinfecterende middelen
  • we er streng op toezien dat medewerkers thuis blijven bij klachten van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn en/of koorts

Op deze wijze blijven we in staat u onze vertrouwde service te leveren.

Terug naar het overzicht