UAS schadeherstel Erkend duurzaam


Volg ons ook op Facebook

Alle UAS bedrijven HIQURE gecertificeerd

Terug naar het overzicht

Sinds deze week zijn alle zes vestigingen van UAS Schadeherstel officieel HIQURE gecertificeerd. HIQURE staat voor High Quality Repair. HIQURE is een nieuwe productnorm en één van de vier borgingsystemen voor de FOCWA Eurogarantbedrijven per 1 januari 2015.

Auto’s worden steeds zuiniger en veiliger. Hiervoor worden andere materialen, nieuwe constructies en complexe technologieën gebruikt. Alleen al de automatische verlichting, airbags, parkeersensoren, achteruitrijcamera’s en parkeerhulp zorgen voor veel extra elektronica. Bij schade is het van belang dat ook deze gevoelige elektronica weer volledig hersteld wordt. Dit vraagt de nodige kennis en expertise van de schadeherstellers.

HIQURE helpt schadeherstellers bij het veilig en kwalitatief goed herstellen. De snelle technologische ontwikkeling maakt de moderne auto steeds complexer. Het borgen van kwalitatief hoogwaardig schadeherstel conform fabrieksnormen kan alleen gerealiseerd worden middels het toepassen van de juiste werkwijze in een hoogwaardig
herstelproces. UAS ziet Hiqure als een goede basis voor de borging van dit hoogwaardig herstelproces in het schadeherstel bedrijf. HIQURE is een product normering die het schadeherstelbedrijf helpt in het gehele proces
van schadeherstel. Dit betekent dat de focus ligt op het veilige en kwalitatief goed herstelde eindproduct. HIQURE bevat aandachtspunten hoe om te gaan met vernieuwingen van de auto. Hierdoor is HIQURE uitermate geschikt om het schadeherstelbedrijf te ondersteunen in het veilig herstellen van moderne auto’s. Het HIQURE certificaat vormt een mooie aanvulling op het al eerder behaalde Erkend Duurzaam certificaat. UAS laat hiermee zien dat zij volgens de meest recente eisen op gebied van techniek en milieu werken en kwalitatief hoogwaardig schadeherstel uitvoeren.

Terug naar het overzicht